The cabin | Mellbystrand | Availability | Find it | Contact

About Mellbystrand

This page still to be translated!

Salta böljor, långgrunt och skyddande sanddyner utmärker Laholmsbukten. Här finns plats för alla. Rakt nedanför Strandhotellet finns Laholms första Blå Flagg-strand. Den internationella symbolen är en välkänd kvalitetsymbol och står för att stärka och främja miljö, natur och säkerhet. Här uppfylls stränga krav på hög standard, information och aktiviteter.

Stranden är indelad i zoner med tydliga skyltar och symboler, som visar var du befinner dig. Det gör det lättare för ett vilset barn att hitta tillbaka eller för räddningspersonal som snabbt skall hitta rätt. Bestäm träff med goda vänner på TOMATEN för en härlig dag på stranden. På vissa sträckor är det tillåtet att köra bil och parkera ända ner till vattenbrynet, vilket uppskattas av windsurfare, rörelsehindrade och småbarnsfamiljer med stor packning.

Det här är det perfekta stället för windsurfing med särskilda zoner, oftast med toaletter och de rätta vindarna.

Längst i norr finns ett naturistbad som gränsar till Hökafältets naturreservat. Bassänger och vattenrutsch finns också som omväxling till havsbad. Om människans bäste vän också vill bada finns det hundbad från Kattvägen och norrut, ca 300 m.

Den långa kusten erbjuder olika logiformer för den tillfällige besökaren. Större eller mindre campingplatser, ekocamping och stugbyar. Flera med läge näst intill havet. Bed and breakfast, vandrarhem samt hotellboende finns också att välja på. En stuga kan hyras genom stugförmedlingar.

Största nöjesutbudet finns runt och på Strandhotellet vars räkaftnar och topporkestrar lockar nöjeslystna från när och fjärran. Ingen behöver gå varken törstig eller hungrig med det utbud av resturanger, pubar, caféer och kiosker som finns öppna under sommaren. I övrigt kan man roa sig med minigolf, tennis, strandwolley eller varför inte ta en promenad i gamla tiders Mellbystrand. Ladda ner broschyren eller hämta den på turistbyrån.

Links


© 2011 Strandstugan.se & Strandstugan.com