Strandstugan | Mellbystrand | Tillgänglighet | Hitta hit | Kontakt

Mitt på stranden, 75 meter från havet ligger strandstugan vid en av Sveriges bästa kuststräckor. Mitt bland böljande sanddynor, vajande gräs, vågornas sus och ljummen bris hälsar Strandstugan dig välkommen till en härlig veckas avkoppling från vardagens stress.

Strandstugan
Blå flagg - En kvalitetsmärkning av stranden, dess miljö och säkerhet.

Stranden i norra Mellbystrand, där stugan är belägen är märkt med Blå flagg. Blå flagg är en internationell kvalitetssymbol som är välkänd ute i Europa. Blå flagg står för att stärka och främja miljö, natur och säkerhet. På detta avsnitt av stranden är standarden hög, informationen riklig, det finns fler aktiviteter, och alla övriga krav som ställs på Blå flagg zoner uppfylls.

Öppna dörren, ta ett steg ut och du står mitt på stranden. Den varma sanden silar mjukt mellan tårna och inlandsbrisen rufsar håret på väg ner till havet för ett dopp. På väg till stranden.
Solnedgång i Mellbystrand

Efter en varm, härlig dag är det skönt att gå ner till stranden och ta dagens sista dopp medan solen speglar sig som eld i vattnet för att sedan sitta nedsjunken i den mjuka sanden och se de sista strålarna sakta försvinna när solen tippar över horisonten.


© 2011 Strandstugan.se & Strandstugan.com